Szukam pracy w zawodzie z qgisem i/autocadem

Cześć,

Od kilku miesiecy staram sie znaleźć pracę po gospodarce przestrzennej. Obecnie robię również zaocznie magisterkę z architektury krajobrazu. Posiadam znajomość programu Qgis, ArcMap, Autocad oraz Sketchup. Pomimo tego na portalach zwiazanych z poszukiwaniem pracy jsst niemal brak ofert. A jak sa to wówczas zderzam sie z tym ze moje CV nie zostalo nawet odczytane.

Pracowałam w biurze nieruchomości, gdzie wykonywałam rzuty mieszkań. W branży energetycznej nanosiłam dane przyłączeń i wnioskowanej mocy do warunków przyłączenia. Weryfikowałam również wnioski o warunki przyłączenia OZE.
Obecnie zajmuję się rozliczeniami lecz bardzo chciałabym pracować w zawodzie, gdzie wykorzystam umiejętności zdobyte w pracy i na studiach.

Interesowałaby mnie praca na umowę o pracę, z możliwością pracy zdalnej. Może ktoś akurat potrzebuje osoby z moimi umiejętnościami?

Konkretnej oferty nie mam, ale przecież teraz jest szał na POG. Czy gminy i wykonawcy dla nich pracujący nie cierpią teraz na brak rąk do pracy?

Niestety ofert jest mało a jak są to po ilosci wyslanych na nie cv jest marna szansa chociażby na to aby cv zostalo odczytane. Zachęcam do sprawdzenia na portalach :wink: