Od kilku miesiecy staram sie znaleźć pracę po gospodarce przestrzennej. Obecnie robię również zaocznie magisterkę z architektury krajobrazu. Posiadam znajomość programu Qgis, ArcMap, Autocad oraz Sketchup. Pomimo tego na portalach zwiazanych z poszukiwaniem pracy jsst niemal brak ofert. A jak sa to wówczas zderzam sie z tym ze moje CV nie zostalo nawet odczytane.
Pracowałam w biurze nieruchomości, gdzie wykonywałam rzuty mieszkań. W branży energetycznej nanosiłam dane przyłączeń i wnioskowanej mocy do warunków przyłączenia. Weryfikowałam również wnioski o warunki przyłączenia OZE.
Obecnie zajmuję się rozliczeniami lecz bardzo chciałabym pracować w zawodzie, gdzie wykorzystam umiejętności zdobyte w pracy i na studiach.
Interesowałaby mnie praca na umowę o pracę, z możliwością pracy zdalnej. Może ktoś akurat potrzebuje osoby z moimi umiejętnościami?
Niestety ofert jest mało a jak są to po ilosci wyslanych na nie cv jest marna szansa chociażby na to aby cv zostalo odczytane. Zachęcam do sprawdzenia na portalach
Zlecę opracowanie warstw GIS zawierających granice zbiorowisk roślinnych,
poszczególnych płatów siedlisk przyrodniczych, zaktualizowane granice
stanowisk gatunków, z uwzględnieniem ich powierzchni oraz lokalizacji
punktów badawczych (miejsca wykonania zdjęć fitosocjologicznych); warstwy
należy wykonać zgodnie ze standardem wektorowych danych przestrzennych
Generalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska na potrzeby gromadzenia informacji
o rozmieszczeniu chronionych gatunków, ich siedlisk oraz siedlisk
przyrodniczych (wersja 2022.1 lub nowsza); Należy sporządzić poglądową mapę sytuacyjną. Mapa ma obejmować propozycję lokalizacji działań polegających na regulowaniu poziomu wód celem ochrony siedlisk przyrodniczych poprzez m.in. zasypanie rowów, wykonanie przetamowań z materiałów naturalnych lub konserwację urządzeń piętrzących wodę oraz obszar oddziaływania inwestycji (modelowanie zasięgu wód po wykonanych działaniach). Na mapie należy zaznaczyć w szczególności cieki wodne i źródła wody z zagęszczeniem w punktach
charakterystycznych oraz wszelkie naniesienia w pasie co najmniej 30 m wokół
planowanych działań/inwestycji. Nazwa Zadania: “Opracowanie ekspertyzy hydrologicznej dot. konserwacji urządzeń wodnych oraz
utrzymywania we właściwym stanie istniejących urządzeń wodnych uniemożliwiających
odwodnienie siedliska (ocena stanu wyjściowego/zerowego).”
Kontakt Piotr Winiarski - Prezes Zarządu Moya Technic Sp. z o.o.
tel. +48 662 981 738, email: moya.technic@gmail.com. W razie zainteresowania proszę o przesłanie CV mailem. Możliwa stała współpraca lub UoP., Zlecenie, O dzieło, B2B.