Człowiek szuka pracy :]

Dzień dobry wszystkim! Daję o sobie znać w tym miejscu, ponieważ od dwóch miesięcy poszukuję pracy i efekt nie jest zadowalający. Ale nie poddaję się i przychodzę tutaj :] Poszukuję pracy w obszarze związanym z systemami informacji geograficznej (GIS). Na początek jestem otwarta na współpracę na stanowisku początkującym lub juniorskiego specjalisty, z zamiarem stopniowego rozwijania swoich kompetencji w bardziej zaawansowanych aspektach tej dziedziny.

Posiadam doświadczenie zdobyte przy pracy nad projektami o różnej skali – od mniejszych, takich jak wyznaczanie zasięgu turbin wiatrowych, po większe przedsięwzięcia, np. tworzenie części graficznej opracowania ekofizjograficznego czy przygotowanie materiałów do projektów obwodnic miast. Pracowałam w zespole opracowującym audyt krajobrazowy województwa. Cechuje mnie umiejętność szybkiego przyswajania nowych funkcjonalności w QGIS, a także otwartość na podejmowanie nowych wyzwań i zagadnień.

Praca z systemami informacji geograficznej to obszar, w którym chcę się rozwijać. Dlatego planuję rozpocząć naukę Pythona i w dalszej przyszłości AutoCAD, wierząc, że najlepsze efekty przynosi nauka przez praktyczne doświadczenie. Szukam pracy, która umożliwi mi dalszy rozwój umiejętności GIS w realnych projektach.

Jestem otwarta na różnorodne propozycje współpracy – zarówno w zakresie wspomnianych wyżej zagadnień, jak i w innych obszarach związanych z tematyką GIS.

PS. Chciałam załączyć swoje cv, ale jako nowy użytkownik nie mogę tego zrobić:] Chętnie udostępnię więcej informacji, proszę o wiadomość. I zapraszam do współpracy.

Pozdrawiam

Linkedin