30DayMapChallenge 2025

Cześć!
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce na ten temat, ale chciałem zainteresować Was pewnym wyzwaniem.
Być może ktoś już słyszał o corocznym listopadowym wydarzeniu – #30DayMapChallenge . Właśnie ogłoszono listę oficjalnych kategorii na tegoroczną edycję!

Czym to jest?
To wyzwanie odbywające się co roku w listopadzie, obejmujące 30 różnych tematów – po jednym na każdy dzień miesiąca. Uczestnicy tworzą mapy inspirowane tymi tematami i udostępniają je w mediach społecznościowych z hashtagiem #30DayMapChallenge.

Daję ten temat wcześniej, żebyście mieli możliwość przygotowania się albo zarezerwowania sobie czasu w kalendarzu. :slightly_smiling_face:
Może znajdą się chętni, żeby wziąć udział i trochę pobawić się mapowaniem bez zobowiązań?
Myślę, że warto promować takie inicjatywy — to świetny sposób na rozwój i inspirację!

Zachęcam do zajrzenia na oficjalną stronę wyzwania , gdzie znajdziecie pełne zasady i opis tegorocznych tematów.

2 polubienia

Dołączam się do polecajki. Mapy z poprzednich edycji to świetna inspiracja, gdy trzeba zrobić jakieś carto.