Szukam pracy bądź stażu w Krakowie

Hej wszystkim! :waving_hand:

Poszukuję płatnego stażu lub pracy na stanowisku juniorskim/asystenckim w obszarze GIS, analiz przestrzennych lub geodezji. Interesuje mnie głównie Kraków (praca stacjonarna/hybrydowa), ale bardzo chętnie rozważę również pracę w 100% zdalną z dowolnego miejsca w Polsce.

Kilka słów o mnie i moim profilu:

:graduation_cap: Wykształcenie: Jestem studentką studiów magisterskich na kierunku Gospodarka Przestrzenna (posiadam już tytuł inżyniera).

:laptop: Software & GIS: Na co dzień pracuję w środowiskach AutoCAD, QGIS, ArcGIS oraz MicroStation. Posiadam też dobrą znajomość MS Office (w tym zaawansowany Excel, który wykorzystywałam m.in. do kosztorysowania i baz danych).

:briefcase: Doświadczenie: Mam już na swoim koncie praktyczne, techniczne doświadczenie. Pracowałam m.in. w biurze projektowym, gdzie współtworzyłam projekty wykonawcze modernizacji sieci LAN, sporządzałam kosztorysy oraz opracowywałam profile podłużne i poprzeczne w CADzie.

:united_kingdom: Języki: Angielski na poziomie B2 (swobodna komunikacja biznesowa i techniczna).

Czego szukam i co mogę wnieść do zespołu?

Chcę jak najszybciej wejść na wyższy poziom, uczyć się od doświadczonych specjalistów i brać udział w realnych projektach komercyjnych. Szybko się uczę, mam zacięcie techniczne i potrafię dbać o szczegóły w dokumentacji projektowej.

Jeśli w Waszych firmach/zespołach planujecie rekrutację lub potrzebujecie wsparcia ambitnej osoby z technicznym backgroundem – chętnie podeślę swoje CV na priv i porozmawiam o szczegółach! :envelope_with_arrow:

Z góry dziękuję za wszelkie polecenia i namiary! Powodzeniaz w Waszych projektach! :world_map: